Moment - Professional

For virksomheder

Vi ved det godt. Det lyder som verdens største kliché, men ikke desto mindre, tror vi alligevel så grundlæggende på den, at det faktisk er vores bærende idégrundlag: At de rigtige medarbejdere er enhver virksomheds vigtigste aktiv.

Det er vores ambition og målsætning. Gennem grundig analyse, kvalificeret rådgivning og et stort branchekendskab at finde den rigtige kandidat til den rigtige virksomhed. I gennem snart 20 år har vi opbygget erfaring og viden og udviklet metoder og systematik, der sikrer en objektiv vurdering af kandidater og virksomheder for at finde det rette match. Vi benytter en gennemprøvet proces, og vi udformer, i tæt samarbejde med vores kunder, et selvstændigt rekrutteringsgrundlag på baggrund af en grundig analyse af virksomheden.

Kandidater bevæger sig, og markedet bevæger sig. Kravene til nutidens rekrutteringsproces har flyttet sig markant, og kan på mange områder ikke sammenlignes med blot få år gamle processer. Evnen til at kunne identificere de rigtige kandidater, på det rette tidspunkt, i det relevante miljø og at kunne matche dem sammen med den rigtige virksomhed, kræver ikke blot den nyeste viden om markedet, men også om de medieplatforme, hvor den mest effektive søgestrategi kan sammensættes.

I Moment Professionals har vi en klar målsætning om altid at være opdateret på den nyeste viden og om trends i markedet. Vi holder øje med ledelsestendenser og medarbejderes motivationsfaktorer, og vi laver undersøgelser om relevante emner. Vores rådgivning strækker sig derfor også meget længere end til rekrutteringsprocessen.  Vi sikrer fx god integration af den nye medarbejder ved at medvirke til et strategisk løft i virksomheden, og vi følger processen for at skabe den stærke forankring, der er betingelsen for en succesfuld ansættelse.