Få et attraktivt og fleksibelt studiejob gennem Moment

Hvis du leder efter et spændende og afvekslende studenterjob ved siden af studiet, er Moment det helt rigtige sted for dig. Vi tilbyder tidsbegrænsede stillinger som studiejob i Aarhus, København, Odense og andre steder i Danmark, hvor du kan arbejde med alt fra kundeservice, IT, økonomi og marketing til administration, lagerarbejde og meget mere.

Få erhvervserfaring med et studiejob

Vi ved, at det som udeboende studerende på SU er svært at få økonomien til at løbe rundt, og at et tidsbegrænset job ved siden af studiet er nødvendigt for mange studerende.

Et studiejob er dog andet end ekstra penge i lommen. Det giver også relevant erhvervserfaring på dit CV, uanset om det er studierelateret eller ej, samtidig med at du udvider dit professionelle netværk og bliver klar til erhvervslivet, der venter efter studiet.

 

Kom hurtigt i arbejde med et relevant studenterjob

I dag finder flere og flere virksomheder deres fremtidige talenter under studietiden. Det er derfor en god idé allerede under studiet at rette blikket mod arbejdsmarkedet og få et studierelevant job.

Ønsker du at komme hurtigt i arbejde, efter du har afsluttet din uddannelse, så kan vi med vores ledige studiejob hjælpe dig. Vi er blandt mange kendt som ”de studerendes vikarbureau”. Det skyldes, at vi helt fra start har haft stort fokus på de unge studerende i hele landet. Vi er med andre ord specialiseret i Young Professionals


Få et fritidsjob ved siden af studiet

I Moment oplever vi, at mange studerende ønsker at satse på et studenterjob, hvor de kan lægge studiebøgerne fra sig, når de ikke er på studiet. Derfor tilbyder vi også job til studenter, der ikke direkte er relaterede til dit studie. 

Selvom dit studiejob ikke er direkte studierelevant, kan det sagtens have positiv indflydelse på dit CV. 

Hvis du har været studentermedhjælper på et lager, viser det ikke blot, at du er logisk tænkende, men også at du er effektiv, arbejdsom og detaljeorienteret. Har du siddet i et call-center tilegner du dig nogle faglige kompetencer, som samtalestyring, kommunikationsflow, mersalg og kundepleje.

 

Tilmeld dig vores jobmail

Tilmeld dig vores jobmail og få tilsendt relevante studiejob og andre studenterjob, der matcher dine jobønsker - så snart de bliver slået op!